Nyår & lite annat

Hoppsan, bloggen har vart liite smått glömd nu under julhelgen å så..:)
Har haft lite mkt att göra. Min kusin och jag åkte upp till Jönköping i tisdags (den 30) och då kom min lilla Dennis åxå :) <3
Jag hatar att åka buss hela dagen, dock tar det litre mer än 4 timmar att åka till jönköping med buss, så jag å Anna var lagom trötta när vi kom fram..
Käkade mat (spaghetti & köttfärsås, som Dennis lagade ;) ), sen kollade vi på "American Pie: The naked mile", sjukt rolig film :) På onsdagen fick Dennis vara hemma å baka ;) haha.. medans jag och Anna åkte till systemet och handlade lite inför kvällen. Sen tog vi bussen hem till Calle "uppe" på Dalvik ;) käkade middag, som för övrigt var asgod..:) Förätt och efterrätt blev de ju åxå, efterätt: Kladdkaka av Dennis (hm, nu låter de som om Dennis e min slav jue..:O haha, jaja, älskar dej iaf Dennis <33)
Efter all mat så drog dom flesta hem till Malin, förutom jag, Dennis, Anna och Calle som drog till piren för att kolla på fyrverkerier. Vi såg Dalvik, huskvarna, Habo och stan :) sjukt fint :)
Sen blev de kallt och vi vart trötta allihop, så jag, Anna och Dennis vart lite tråkiga och tog bussen hem. SOVA :D
Dagen efter åkte Anna hem :( men men.. jag å Dennis städade liite smått sen tröttnade jag på att städa, jag menar, vem tycker om att städa egentligen?? =)
Just de, nyårslöfte: Glömma det förflutna och börja på nytt med min älskade Dennis <3 *leta lägenhet i gbg + jobb ^^*
Nää, nu ska vi springa iväg å handla..
*Puss Puss*

RSS 2.0