Mycket :D

Idag har jag målat garderober i mamma å pappas nya hus..:) de blev massa fel, men de löste jag med massa färg :D hihi.. men kul va de, sen hade jag fullt av färg på händerna.. men men, så kan de gå :)
Sen åkte vi hem till farmor å farfar, för farmor fyllde 82 :) träffade mina kusiner Anna, Henrik och Tessan..
Även Henriks tjej Julia och Tessans son Neo va där..:) De va kul å se Neo igen, honom har jag inte sett mer än på bild sen förra sommaren då han döptes..:) nu på söndag fyller han ett, tänk va tiden går..:) men men.. nu sitter jag alltså här, funderar på om jag ska boka körlektioner imon lr vänta..
Problemet är ju att jag å dennis kommer att vara ifrån varandra länge då.. känns jobbigt.. önskar att allt bara kunde lösa sig.. så vi får jobb å lägenhet här nere :) men men, får se vart de bär.. Snart fyller min älskling 20 :) hoppas de blir en dag vi båda kommer att minnas länge =)
Men men.. ha de bäst
*Kyssar till dej Dennis*
*My Love*

Jaha

Neeej, jag måste ta å skärpa mej.. skriver ju aldrig här..
Sitter (lr ja, ligger) nere i skåne igen.. Hjälper mamma å pappa å flytta :)
Här tror man att man ska få slappa å ha mysigt å så när man kommer ner, men icke, nu ska man hjälpa till å packa..:P fast i gengäld så får jag övningsköra..:) ska börja på körskola igen snart :) så förhoppningsvis så får jag mitt körkort snart :D *hålla tummarna*
Dock saknar jag min fästman (:O) hur gick de till? Joo, vi e ju nyförlovade ;) 16/4-09 :D Jag e så fruktansvärt glad :) Dennis, du är mitt allt, och jag hoppas att de alltid kommer att vara du å jag <3
jag saknar dig så sjukt mkt, men vi ses ju snart, när du kommer ner till skåne den 28 :) Firar valborg här nere ju..:)
Men men.. nu ska jag fortsätta packa böcker..:P
*Kyssar till min dennis <3*

RSS 2.0