Simon & Sophie

Simon & Sophie av Emma Granholm

Det är rolig och bra ungdomslitteratur som handlar om Simon och Sophie, dom är 15 år och går i 8an. Sophie är populärast och snyggast på skolan, klassens diva. Simon är skolans looser och även Sopihes mobboffer.
I början av påsklovet flyttar Sophie till samma gata som Simon, dom blir till och med grannar. Ska Simon inte ens få vara ifred hemm, ska han även bli plågad utanför skolan?
Under påsklovet reser alla Sophies kompisar utomlands och hon blir ensam, så ensam att hon till och med går hem till Simon. Han blir både förvånad och irriterad och undrar va fan hon gör där, men sen upptäcker han en helt ny sida av Sophie. En kväll berättar hon något som hon aldrig vågat säga till någon tidigare. Det leder till att dom kommer närmare varandra. Men hur ska det bli när skolan börjar igen?


Jag ger boken 8/10 då jag tyckte att den var bra och rolig. Det är en bok om kärlek, grupptryck och om att våga stå för sina känslor.

Foxy

Dax med ny blogg, nytt liv å allt annat som e nytt..:)
Håller på att rensa bort massa gammalt skit, eftersom jag och min underbara kille Dennis ska starta nytt liv och leva i nuet istället för det förflutna.
Tror vi ska flytta med för den delen, till typ Göteborg eller nåt.. Måste hitta jobb och sånt skoj först, men iaf :)
Vi ska tydligen ha en trea, för Dennis vill ha ett datorrum.. visst, de funkar väl det med.. Slipper vi ha alla datorer i vardagsrummet.

När de kommer till att allt ska bli nytt, så e de inte riktigt sant.. samma gamla musik, samma gamla vänner å samma jäkla möbler..;P men så e de, vissa saker vill man bara inte skiljas ifrån..:)

Jahapp, vad har man gjort idag då?? =) lekt en massa med designen på min blogg.. de la typ de ända, man hinner inte göra så mkt då..:P de tar långt tid jue..:P å ändå e de inte ens min riktiga design än... sen har jag bara prata med min favvo kille..:)

Nu har jag inte så mkt mer att skriva
*Pussar*

p.s Dennis, jag älskar dej, våga aldrig lämna mig <33
d.s

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0